North Area Panel Agenda

Wednesday 26th May 2021 19:00-21:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

1 19:00-19:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal
2 19:05-19:20	Actions and minutes from Previous Meeting 15 Minutes	
3 19:20-19:25	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
4 19:25-20:10	Responses to Residents Questions 45 Minutes	Answers to Residents Questions Rachel Chasseaud - City Clean
BREAK 5 minutes		
	Annual Report 20 Minutes	Ododo Dafe/Joe Williams Presenting
5 20:15-20:45	Items for Housing Committee Update and Housing Performance Report - 10 Minutes	Verbal + Report Attached
6 20:45-20:50	Positive Community News 5 Minutes	Verbal Tenant representatives
7 20:50-21:00	AOB 10 minutes	Verbal
- End -		